Osoitteesta lumo.fi/asuminen löydät vinkkejä asumisen arkeen ja unelmiin.

Vuokrasopimus

Lue aihealueestaicon-read-more

Vuokrasopimus on vuokrasuhteen tärkein asiakirja, koska sillä sitoudut vuokrasuhteeseen liittyviin vastuisiin ja velvollisuuksiin Lumo- ja VVO-kodeissa.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

Vuokrasopimuksemme ovat pääsääntöisesti toistaiseksi voimassaolevia. Vuokralaisen irtisanoessa vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Vuokrasopimus päättyy kuukauden viimeisenä päivänä.

Esimerkki:
Jos irtisanot vuokrasopimuksen 7. maaliskuuta, on vuokrasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä 30. huhtikuuta.

Kun vuokranantaja irtisanoo sopimuksen, on irtisanomisaika vuokrasuhteen ensimmäisen vuoden aikana kolme kalenterikuukautta ja sen jälkeen kuusi kalenterikuukautta. Emme kuitenkaan irtisano vuokrasopimuksia muulloin kuin vuokralaisen laiminlyödessä velvoitteensa, esimerkiksi jättämällä vuokran maksamatta tai häiritsemällä talon muita asukkaita.

Voit irtisanoa toistaiseksi voimassaolevan vuokrasopimuksen asukkaan verkkopalvelussa.

 

Takaisin ylös

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Muistutuksen lähettäessäsi hyväksyt, että sähköpostiosoitteesi tallennetaan Kojamo Oyj:n tietokantaan. Osoitetta käytetään ainoastaan sähköpostimuistutusten lähettämiseen. Lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä VVO-konsernissa saat täältä.