Osallistu Lumo-Instakisaan!

Lumo-Instagramkisan aiheena on 1.3.-31.3.2017 #vuokraavartissa. Lumo-verkkokaupastamme voit löytää ja vuokrata uuden kodin jopa viidessätoista minuutissa. Mitä muuta vartissa saa aikaan? Kerro se kuvalla, julkaise otos Instragramissa ja tägää #vuokraavartissa sekä @Lumokoti. Arvomme osallistuneiden kesken 5 x 2 kpl Arabian uusia Suomi 100 -mukeja.

Tsekkaa Lumo-kotien Instagram-tili @Lumokoti tästä >

Kisan säännöt

Lumo-kodit järjestää Instagram-tilillään @Lumokoti kilpailun, jossa kaikkien kuvan #vuokraavartissa-tägillä julkaisseiden kesken arvotaan viisi Arabian Suomi 100 -mukin kahden kappaleen settiä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailu on voimassa 1.3.- 31.3.2017 ja palkinnon voittajat ilmoitetaan 3.4.2017. Lumo-kodit pidättää oikeuden uudelleenjulkaista valittuja kuvia myös omalla Instagram-tilillään sekä muissa viestintäkanavissa.

Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Arvonnassa voidaan sivuuttaa kuvat, joiden sisältö ei noudata hyviä tapoja. Otamme yhteyttä arvonnan voittajiin Instagram-kommentilla tililtä @Lumokoti, jonka jälkeen palkinnon lunastamisesta sovitaan sähköpostitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 14 päivän kuluessa, arvotaan toinen voittaja.

Kilpailun järjestää Lumo-kodit, joka on osa VVO-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista.Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenet, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa kilpailun tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Lumo maksaa palkinnon toimittamisesta koituvat posti- ja toimituskulut osoitteeseen Suomessa. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima. Lisätietoa: markkinointi@lumo.fi.