Osallistu Lumo-Instakisaan!

Postaa kuva lempilampustasi ja laita kuvaustekstiin #lempilamppu ja tägää @lumokoti niin olet mukana arvonnassa. Osallistumisaika on 20.10.-19.11.2017  Palkintona arvotaan voittajan valitsema väri Muuto E27-lampusta Finnish Design Shopista. Värivaihtoehdot ja lampun lisätiedot löytyvät täältä.

Tsekkaa Lumo-kotien Instagram-tili @Lumokoti tästä >

Kisan säännöt

Lumo-kodit järjestää Instagram-tilillään @Lumokoti kilpailun, jossa kaikkien #lempilamppu-hashtagin ja @lumokoti-tägin käyttäjien joukosta arvotaan voittajan valitsema väri Muuto E27-lampusta Finnish Design Shopista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailu on voimassa 20.10.-19.11.2017 ja palkinnon voittajat ilmoitetaan 20.11.2017. Palkinnon arvo on 69 euroa.

Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Arvonnassa voidaan sivuuttaa kuvat, joiden sisältö ei noudata hyviä tapoja. Otamme yhteyttä arvonnan voittajiin Instagram-kommentilla tililtä @Lumokoti, jonka jälkeen palkinnon lunastamisesta sovitaan yksityisviestitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 14 päivän kuluessa, arvotaan toinen voittaja.

Kilpailun järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenet, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa kilpailun tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Lumo maksaa palkinnon toimittamisesta koituvat posti- ja toimituskulut osoitteeseen Suomessa. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Lumo.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima. Lisätietoa: markkinointi@lumo.fi.