Osallistu Lumo-Instakisaan!

Lumo-Instagramkisan aiheena on 22.5.-18.6.2017 #kodinkauneinkukka. Onko se joku suosikkileikkokukka kauniissa maljakossa, parvekeistutus vai kenties hyötykasvipuutarha? Kerro se kuvalla, julkaise otos Instragramissa ja tägää #kodinkauneinkukka sekä @Lumokoti. Palkintona arvotaan kaikkien sääntöjen mukaisten kuvien kesken kolme Arabian Huvila 2017-mukiparia.

Tsekkaa Lumo-kotien Instagram-tili @Lumokoti tästä >

Kisan säännöt

Lumo-kodit järjestää Instagram-tilillään @Lumokoti kilpailun, jossa kaikkien kuvan #kodinkauneinkukka-tägillä julkaisseiden kesken arvotaan kolme Arabian Huvila 2017-mukiparia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailu on voimassa 22.5.- 18.6.2017 ja palkinnon voittajat ilmoitetaan 20.6.2017. Lumo-kodit pidättää oikeuden uudelleenjulkaista valittuja kuvia myös omalla Instagram-tilillään sekä muissa viestintäkanavissaan.

Lumo-kotien henkilökunta suorittaa arvonnan. Arvonnassa voidaan sivuuttaa kuvat, joiden sisältö ei noudata hyviä tapoja. Otamme yhteyttä arvonnan voittajiin Instagram-kommentilla tililtä @Lumokoti, jonka jälkeen palkinnon lunastamisesta sovitaan yksityisviestitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 14 päivän kuluessa, arvotaan toinen voittaja.

Kilpailun järjestää Lumo-kodit, joka on osa Kojamo-konsernia. Osallistuminen ei edellytä Lumo-kotien asiakkuutta, minkään palvelun ostamista tai sitoutumista. Kilpailuun eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenet, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Lumo varaa oikeuden lopettaa kilpailun tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Lumo-kodit ei vastaa vahingoista, joita aiheutuu kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Lumo maksaa palkinnon toimittamisesta koituvat posti- ja toimituskulut osoitteeseen Suomessa. Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mahdollisista arpajaisveroista vastaa Lumo.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima. Lisätietoa: markkinointi@lumo.fi.