Lukijapalaute

Kerro meille, mitä pidit Lumo.fi/asuminen-sivuston tai Kodikas-asukaslehden jutuista.

Mikä ihastutti, entä ärsytti? Onko mielessäsi aihe, josta haluaisit lukea enemmän? Entä olisiko omassa talossasi tapahtumia, talkoita, yhteisiä harrastuspiirejä tai muuta asukastoimintaa, josta voisimme tehdä juttua?

Kaikki lukijapalaute on lämpimästi tervetullutta!

Arvonnassa Iittalan Raami-sarjan juomalasit, 6 kpl

Arvomme 25.10.-31.12.2019 välillä palautetta lähettäneiden kesken kuusi Iittalan Raami-sarjan juomalasia.

Lähetä vastauksesi joko sähköpostitse: kodikas@lumo.fi, postitse: Kojamo Oyj / Kodikas-lehti, PL 40, 00301 Helsinki, tai alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Saatuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajan kontaktoimiseksi, ellei asiakas toisin toivo. Saatamme julkaista valittuja palautteita, niiden lähettäjän etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen sekä asuinpaikkakunnan omissa viestintäkanavissamme.

Arvonnan säännöt

Arvomme 25.10.-31.12.2019 välillä palautetta lähettäneiden kesken kuusi (6 kpl) Iittalan Raami-sarjan lasia (arvo noin 70 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvontaan osallistuvat kaikki lukijapalautetta lähettäneet. Palautteen voi lähettää osoitteeseen kodikas@lumo.fi tai postitse Kojamo Oyj / Kodikas-lehti, PL 40, 00301 Helsinki tai palautelomakkeella. Arvonta suoritetaan 17.1.2020 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan seuraaavassa Kodikas-lehdessä ja mahdollisesti myös My Lumo -palvelussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän sisällä arvonnasta, Kojamo voi arpoa uuden voittajan. Kojamo vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.