Lukijapalaute

Kerro meille, mitä pidit Lumo.fi/asuminen-sivuston tai Kodikas-asukaslehden jutuista.

Mikä ihastutti, entä ärsytti? Onko mielessäsi aihe, josta haluaisit lukea enemmän? Entä olisiko omassa talossasi tapahtumia, talkoita, yhteisiä harrastuspiirejä tai muuta asukastoimintaa, josta voisimme tehdä juttua? Kaikki lukijapalaute on erittäin tervetullutta, joten ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Arvonnassa Kekkilän Viherporras

Arvomme 18.5.-17.8.2018 välillä palautetta lähettäneiden kesken Kekkilän Viherportaan (arvo 119 €).

Lähetä vastauksesi joko sähköpostitse: kodikas@lumo.fi, postitse: Kojamo Oyj / Kodikas-lehti, PL 40, 00301 Helsinki, tai alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Saatuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajan kontaktoimiseksi, ellei asiakas toisin toivo.

Arvonnan säännöt

Arvomme 18.5.-17.8.2018 välillä palautetta lähettäneiden kesken Kekkilä Viherportaan (arvo 119 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvontaan osallistuvat kaikki lukijapalautetta lähettäneet. Palautteen voi lähettää osoitteeseen kodikas@lumo.fi tai postitse Kojamo Oyj / Kodikas-lehti, PL 40, 00301 Helsinki tai palautelomakkeella. Arvonta suoritetaan 31.8.2018 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös seuraaavassa Kodikas-lehdessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän sisällä arvonnasta, Kojamo voi arpoa uuden voittajan. Kojamo vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.