Asunnon vaihto

Lue aihealueestaicon-read-more
Sulje artikkeli

Palvelemme sinua mielellämme kodin vaihtamiseen liittyvissä tilanteissa: ehkä kaipaat vaihtelua asunnon sijaintiin tai pohjaratkaisuun, tarvitset lisää neliöitä tai edessä on muutto toiselle paikkakunnalle.

Vuokraa uusi koti kätevästi suoraan Lumo-verkkokaupasta tai tee hakuvahti, joka ilmoittaa sinulle, kun toivomasi koti on vuokrattavissa. Voit myös jättää asunnon vaihtohakemuksen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

Etuja asunnonvaihtajalle

Vuokrasopimuksen alkamispäivä sekä nykyisen asunnon irtisanomisaika sovitaan erikseen jokaisen vaihdon yhteydessä. Vuokravakuuteen sekä vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Pääsääntönä voidaan pitää, että kahta päällekkäistä vuokraa ei tarvitse maksaa.

Asunnonvaihtajat, jotka ovat asuneet yhtäjaksoisesti vähintään kolmen vuoden ajan, voivat saada vaihdon yhteydessä muuttolaatikot viikoksi veloituksetta käyttöönsä. Etu on voimassa useimmilla paikkakunnilla.

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.