Osoitteesta lumo.fi/asuminen löydät vinkkejä asumisen arkeen ja unelmiin.

Asunnon vaihto

Lue aihealueestaicon-read-more

Palvelemme sinua mielellämme kodin vaihtamiseen liittyvissä tilanteissa: ehkä kaipaat vaihtelua asunnon sijaintiin tai pohjaratkaisuun, tarvitset lisää neliöitä tai edessä on muutto toiselle paikkakunnalle.

Vuokraa uusi koti kätevästi Lumo Kotinyt -verkkokaupasta tai jätä asunnon vaihtohakemus. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja keskustella sinulle sopivasta uudesta kodista.

Vuokrasopimuksen alkamispäivä sekä nykyisen asunnon irtisanomisaika sovitaan erikseen jokaisen vaihdon yhteydessä. Vuokravakuuteen sekä vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Pääsääntönä voidaan pitää, että kahta päällekkäistä vuokraa ei tarvitse maksaa.

Asunnonvaihtajat, jotka ovat asuneet yhtäjaksoisesti vähintään kolmen vuoden ajan, voivat saada vaihdon yhteydessä muuttolaatikot viikoksi veloituksetta käyttöönsä. Etu on voimassa useimmilla paikkakunnilla.

Lumo Kotinyt -verkkokauppa

Jos toiveissa on uusi koti jo hyvinkin pian, niin tutustu ja vuokraa koti vaikka jo tänään Lumo Kotinyt -verkkokaupasta. Vuokratessasi uuden kodin verkkokaupan kautta maksat vain seuraavan kuukauden vuokran ennakkoon. Muista myös irtisanoa entinen asuntosi ja kirjata irtisanomisilmoitukseen asunnon vaihtosi, niin et joudu maksamaan päällekkäisiä vuokria.

Siirry Lumo Kotinyt -verkkokauppaan

Takaisin ylös

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Muistutuksen lähettäessäsi hyväksyt, että sähköpostiosoitteesi tallennetaan Kojamo Oyj:n tietokantaan. Osoitetta käytetään ainoastaan sähköpostimuistutusten lähettämiseen. Lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä VVO-konsernissa saat täältä.