Osoitteesta lumo.fi/asuminen löydät vinkkejä asumisen arkeen ja unelmiin.

Asunnon vaihto

Lue aihealueestaicon-read-more

Palvelemme sinua mielellämme kodin vaihtamiseen liittyvissä tilanteissa: ehkä kaipaat vaihtelua asunnon sijaintiin tai pohjaratkaisuun, tarvitset lisää neliöitä tai edessä on muutto toiselle paikkakunnalle.

Vuokraa uusi koti kätevästi Lumo-verkkokaupan tarjonnasta tai tee hakuvahti, joka ilmoittaa sinulle, kun toivomasi koti on vuokrattavissa. Voit myös jättää asunnon vaihtohakemuksen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja keskustella sinulle sopivasta uudesta kodista. Autamme sinua mielellämme!

Vuokrasopimuksen alkamispäivä sekä nykyisen asunnon irtisanomisaika sovitaan erikseen jokaisen vaihdon yhteydessä. Vuokravakuuteen sekä vuokranmaksuun liittyvät asiat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Pääsääntönä voidaan pitää, että kahta päällekkäistä vuokraa ei tarvitse maksaa.

Asunnonvaihtajat, jotka ovat asuneet yhtäjaksoisesti vähintään kolmen vuoden ajan, voivat saada vaihdon yhteydessä muuttolaatikot viikoksi veloituksetta käyttöönsä. Etu on voimassa useimmilla paikkakunnilla.

Lumo-verkkokauppa

Jos toiveissa on uusi koti jo hyvinkin pian, niin tutustu ja vuokraa koti vaikka jo tänään Lumo-verkkokaupasta. Vuokratessasi uuden kodin verkkokaupan kautta maksat vain seuraavan kuukauden vuokran ennakkoon. Muista myös irtisanoa entinen asuntosi ja kirjata irtisanomisilmoitukseen asunnon vaihtosi, niin et joudu maksamaan päällekkäisiä vuokria.

Siirry Lumo-verkkokauppaan

Takaisin ylös

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Muistutuksen lähettäessäsi hyväksyt, että sähköpostiosoitteesi tallennetaan Kojamo Oyj:n tietokantaan. Osoitetta käytetään ainoastaan sähköpostimuistutusten lähettämiseen. Lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä VVO-konsernissa saat täältä.