Osoitteesta lumo.fi/asuminen löydät vinkkejä asumisen arkeen ja unelmiin.

Lumo- ja VVO-asukasedut

Lue aihealueestaicon-read-more

Hyvä asuminen muodostuu monesta asiasta. Meillä näitä ovat esimerkiksi kunnossa oleva asunto, asumisturva, helppo ja vaivaton asiointi sekä asukasedut. Suuri osa asukaseduista on ideoitu ja kehitelty yhdessä asukkaidemme kanssa. Asukasetujen hyödyntäminen ei isompia vaadi: voit hyödyntää asukasetuja heti, kun vuokrasopimuksesi on solmittu.

 

Etuja koko asumisajan

Uutena Lumo- tai VVO-asukkaana saat heti halutessasi käyttöön maaliedun, joka sisältää maalit ja tarvikkeet kotisi uudistamiseen. Tämän lisäksi olet oikeutettu erilaisiin alennusetuihin. Asumisajan pidentyessä pääset nauttimaan myös monista muistakin asukaseduista. Järjestämme vuosittain asukasarvonnan, erilaisia tapahtumia sekä muistamme pitkään asuneita asukkaitamme tasavuosilahjoilla.

Kolmen vuoden asumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus saada vuokravakuutesi takaisin.

Yli kolme vuotta asuneille asukkaillemme tarjoamme muuttolaatikot veloituksetta viikoksi käyttöön sisäisen vaihdon yhteydessä.

Onko sinulla kysyttävää asukaseduistamme? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 020 508 5000, sähköpostitse asiakaspalvelu@lumo.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Takaisin ylös

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Muistutuksen lähettäessäsi hyväksyt, että sähköpostiosoitteesi tallennetaan Kojamo Oyj:n tietokantaan. Osoitetta käytetään ainoastaan sähköpostimuistutusten lähettämiseen. Lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä VVO-konsernissa saat täältä.